Pages

MALAYSIA Giveaway LOVES this...

Create your own banner at mybannermaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com!

ANNOUNCEMENT

WANNA GET YOUR CONTEST NOTIFIED BY OTHERS???? PLACE YOUR CONTEST HERE AT JUST RM15 AND YOUR CONTEST WILL BE ON THIS STICKY POST UNTIL YOUR CONTEST ENDED.. EMAIL US at mummymer@gmail.com

Wednesday, 24 March 2010

No Sweat


Silalah jangan bagi tahu saya yang rakan taulan tidak pernah dengar ape itu Project Alpha? Kalau rakan taulan subscribe Nuffnang, tapi tak tahu ape itu Project Alpha, sila lah unsubscribe kan member as Nuffnanger.. Sangat buruk ok, nak nak Project Alpha ni dah masuk Season 2.. macam orang ikut American Idol tapi tak kenal siape itu Ryan Seacrest. Lebih kurang cam tulah buruknyer


 Ni Season 1 punyer top bloggers


Ini Season 2 punyer top bloggers!!

 Oklah, Project Alpha ni  nak mencari top top bloggers di Malaysia, kite tengok ape yang top bloggers ni buat di sebalik jari jemari yang menaip hal diri sendiri atau hal hal orang lain dalam blog mereka. Kalau nak tau dengan lebih lanjut, sila jenguk laman rasmi Project Alpha di www.projectalpha.com.my


Tapi andai kate anda tidak lah top, hanya blogger yang ikan bilis saje macam saya, jangan risau, rakan taulan masih boleh mencari glamer dengan hantarkan video untuk menjadi blogger undangan dalam Project Alpha. Mana tau lepas ni boleh naikkan rating blog rakan taulan kan. Untuk keterangan lanjut boleh layari http://projectalpha.com.my/auditions/

Tapi kalau lah rakan taulan berpeluh-peluh masa nak buat video tu, hmm jangan risau, tak yah susah susah nak ber "No Sweat Challenge". Gune saje deodarant adidas fresh. laki pun boleh perempuan pun boleh..

ha ni laki punyer


ni pulak untuk perempuan

tapi bukan adidas fresh saje, banyak lagi deodarant mengikut keselesaan dan aktiviti rakan taulan. Kalau untuk wanita adidas ada, Intensive, Control, Sensitive, Fresh, Pure and Pro Clear dan untuk laki pulak adidas ade rangkaian Intensive, Control, Sensitive, Fresh, Pure and Pro-Level.




Untuk keterangan lanjut boleh layari laman web adidas sendiri di http://www.adidas.com/campaigns/adidas_action3/content/index.asp?strCountry_adidascom=my&strlanguage_adidascom=en



Eh tapi jangan la pulak rakan taulan nak buat lawak, pakai deodarant ni bukan untuk takat nak selesa mase nak buat video untuk Project Alpha. Tidak tidak tidak. Deodarant adidas ni untuk ape-ape aktiviti pun boleh!! Pergi keje, pergi dinner, pergi dating, pergi senaman hatta nak pergi jumpe client pun boleh.. haaa

Ape lagi .. silah beri yang terbaik untuk kesegaran nafas yang berpanjangan, bukan untuk diri anda saje untuk orang persekitaran anda. cukup cukup la dengan pencemaran bunyi, jangan lah tambah dengan pencemaran udara pulak yer.. Sila katakan No Sweat pada diri anda ok!!


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions




0 comments on "No Sweat"

Care to share??

Followers

Visitors

Affiliates!!

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!
 

MALAYSIA Giveaway - All about contest and giveaway from MALAYSIAN bloggers Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal