Pages

MALAYSIA Giveaway LOVES this...

Create your own banner at mybannermaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com!

ANNOUNCEMENT

WANNA GET YOUR CONTEST NOTIFIED BY OTHERS???? PLACE YOUR CONTEST HERE AT JUST RM15 AND YOUR CONTEST WILL BE ON THIS STICKY POST UNTIL YOUR CONTEST ENDED.. EMAIL US at mummymer@gmail.com

Thursday, 9 September 2010

SELAMAT HARI RAYA dari MALAYSIA Giveaway and Family..


Kenapa saya lembap sangat nak update MALAYSIA Giveaway ni..

Sebab mood raya tengah datang.. :)

To all visitors and loyal followers of MALAYSIA Giveaway, wishing you Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Maaf kalau ade yang terlambat postkan entry, maaf kalau ade yang tak suruh MALAYSIA Giveaway post, tapi MALAYSIA Giveaway ni terpost jugak.. maaf kalau ade yang langsung tak sempat nak post kan entry.. tengok tengok contest dah expired.. maaf kalau tersilap bagi link.. dan lain lain

Cermin yang jadi saksi setiap tahun...

Macam mane pun, have a safe journey, nak jemput i datang open house pun boleh jugak, cos I LOVE food hahaah.. :p dont forget to visit your relatives, eratkan silaturrahim sempena Raya ni..





  

0 comments on "SELAMAT HARI RAYA dari MALAYSIA Giveaway and Family.."

Care to share??

Followers

Visitors

Affiliates!!

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!
 

MALAYSIA Giveaway - All about contest and giveaway from MALAYSIAN bloggers Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal