Pages

MALAYSIA Giveaway LOVES this...

Create your own banner at mybannermaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com!

ANNOUNCEMENT

WANNA GET YOUR CONTEST NOTIFIED BY OTHERS???? PLACE YOUR CONTEST HERE AT JUST RM15 AND YOUR CONTEST WILL BE ON THIS STICKY POST UNTIL YOUR CONTEST ENDED.. EMAIL US at mummymer@gmail.com

Wednesday, 23 February 2011

I APPRECIATE YOUR VOTE FOR FRISO CONTEST...


Salam semua.. 

Satu bende yang saya kurang berminat untuk main contest ni adalah meraih undi.. walaupun agak kurus untuk masuk ke pusingan seterusnya.. sekarang vote paling tinggi pun dah seribu lebih, i ni baru lah 100 lebih.. tapi since i dah berusaha nak menempatkan diri dalam top 11.. so might as well, i tried all out.. 

Jadi di kesempatan ini, i memang nak mintak sangat semua semua semua pembaca, silent reader, kawan-kawan jauh dan dekat, sedara mara jauh dan dekat.. nak minta tolong semua semua semua VOTE kan untuk saya dan Emir. Mule-mule I just need 200 hundreds votes, tapi sekarang tak boleh, sekurang-kurangnyer kene 400 Votes.. I dunno how Im going to do it.. but I will try my best.. 

Ok ini cara-cara dia...

1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/ , then click ALLOW

2. Click VOTE NOW


3. Mule-mule dia akan land kat this page.. tapi you all kene pergi dekat FLAUNT YOUR MOMENT.. (as shown in the picture)


 4. Lepas tu kene cari nama I, WAN FAZIATUL AMIRA.. at the moment at Page 5


5. Kalau bukan dekat Page 5.. you all kene cari macam I tunjuk dalam picture ni...


6. Bile dah jumpe nama I, then boleh click VOTE NOW


7. You can VOTE for every 24 hours, jadinyer sangat appreciate kalau you all dapat VOTE everyday sampai 28 February 2011 huhu.. One vote can make a BIG different for me.. 



TERIMA KASIH YER....!!!!

p/s ada blogger yang buat contest untuk raih undi.. tapi I insyaAllah, kalau dapat masuk top 11, InsyaAllah I akan buat contest... 





   

16 comments on "I APPRECIATE YOUR VOTE FOR FRISO CONTEST..."

Mama Zharfan on 17 January 2011 at 14:13 said...

voted for u for today :) mine 118th vote :)
all the best yer :)

Em's Family on 17 January 2011 at 15:55 said...

Thanks Suzz.. jauh lagi nak berlari ni.. appreciate it :)

Syima Emi on 18 January 2011 at 17:41 said...

kak mira...dah vote akak n emir..all the best k...

Kak Mira said...

Syima.

terima kasih banyak2 yer..

Syima Emi on 19 January 2011 at 23:28 said...

vote for today.

no 156.

Mish Sya on 21 January 2011 at 22:55 said...

Sis, i dah vote for u :) Emir comey

Em's Family on 25 January 2011 at 21:43 said...

Thanks for the vote ya..

nelly on 27 January 2011 at 12:29 said...

dah vote
=)

enaz on 27 January 2011 at 15:27 said...

ok done voting u, follow u too :)tq for voting me too :)

fara feroza on 28 January 2011 at 09:53 said...

ok..i vote k....:)

.:padie_eyla:. on 28 January 2011 at 12:13 said...

dah vote! hehe.gudlak eiihh kak. ;)

Imran Ismail, on 28 January 2011 at 16:15 said...

dah vote..and will re-vote again..Good luck!

Em's Family on 28 January 2011 at 17:19 said...

Thanks everyone :)

eija hassan on 29 January 2011 at 09:39 said...

heyy akak .
ija da vote da .
good luck oky (;

aresaliyana on 1 February 2011 at 00:43 said...

ok, done!
gud luck ya :)

Anonymous said...

http://goo.gl/vxjYE - indesign cs5 premium 7 0
http://goo.gl/euSF5 - dreamweaver cs4 portable
http://goo.gl/nsAPC - acon digital media audiolava 1 0 0 382 windows
http://goo.gl/tPQzv - abyssmedia midirenderer 1 3 0 0 windows
http://goo.gl/SvCTC - adobe acrobat x pro 10 0 mac osx
http://goo.gl/JfFkX - abylon logon 8 30 11 6 windows
http://goo.gl/1dVTx - adobe creative suite 4 master collection windows
http://goo.gl/TinSp - adobe fireworks cs5 windows
http://goo.gl/6TXBU - accessory picture viewer max 6 0 windows
http://goo.gl/dhDUE - illustrator cs5 v15
http://goo.gl/xlw1d - photoshop cs5 extended
http://goo.gl/BQxS3 - abbyy finereader professional 10 0 102 windows
http://goo.gl/AnGAc - flash catalyst cs5
http://goo.gl/JXV4l - creative suite 4 master collection
http://goo.gl/IWC1K - activestate perl dev kit x64 9 0 1 293382 any
http://goo.gl/QxRgp - accessory software file viewer 6 windows
http://goo.gl/xRZxz - soundbooth cs5
http://goo.gl/qLKqh - adobe framemaker server 9 0 windows
http://goo.gl/uTr53 - 4videosoft dvd to archos converter 3 2 10 windows
http://goo.gl/ZNAr9 - acronis disk director 11 0 216 windows

Care to share??

Followers

Visitors

Affiliates!!

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!
 

MALAYSIA Giveaway - All about contest and giveaway from MALAYSIAN bloggers Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal