Pages

MALAYSIA Giveaway LOVES this...

Create your own banner at mybannermaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com!

ANNOUNCEMENT

WANNA GET YOUR CONTEST NOTIFIED BY OTHERS???? PLACE YOUR CONTEST HERE AT JUST RM15 AND YOUR CONTEST WILL BE ON THIS STICKY POST UNTIL YOUR CONTEST ENDED.. EMAIL US at mummymer@gmail.com

Wednesday, 27 April 2011

A discussion...


Terima kasih pada yang respon.. Tak sangka ada jugak orang nak belek dekat sini, dan ade beberape yang sudi email kepada saya untuk offer jadi administrator.. Seriously, I terharu ....

Sejujurnya, mira sendiri tak nak website ni berkubur.. SAYANG!!! so, buat mase ni, what can I do.. I nak offer beberape orang untuk jadi administrator.. kalau boleh, I nak orang tu suke CONTEST :) kalau interested, email mira dekat mummymer@gmail.com

Wan kate letak chat box dekat atas orang senang nampak, setujuk jugak.. selain chatbox, ade ke bende lain kite boleh buat??

let me know ok..

Thanks
Amira


3 comments on "A discussion..."

Wansteddy Tales on 29 April 2011 at 18:11 said...

Pasal promotion mmg wan xberapa pandai. Wan suka blog ini seadanya. Cuma nak kena dapatkan sokongan kuat dr admin yg rajin membantu. Nnt wan pikir2kan kalau ada sebarang idea, insya'allah wan kan share dgn Mira :)

eB ezrin on 11 May 2011 at 14:29 said...

ala, u busi ker?

kella on 30 May 2011 at 12:11 said...

im supporting! :D

Care to share??

Followers

Visitors

Affiliates!!

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!
 

MALAYSIA Giveaway - All about contest and giveaway from MALAYSIAN bloggers Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal