Pages

MALAYSIA Giveaway LOVES this...

Create your own banner at mybannermaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com!

ANNOUNCEMENT

WANNA GET YOUR CONTEST NOTIFIED BY OTHERS???? PLACE YOUR CONTEST HERE AT JUST RM15 AND YOUR CONTEST WILL BE ON THIS STICKY POST UNTIL YOUR CONTEST ENDED.. EMAIL US at mummymer@gmail.com

Tuesday, 26 April 2011

Seutus ucapan..


Secara jujur, saya sendiri tak pasti sama ada masih ada orang tak yang menyinggah dekat sini.. sayang kan, usaha untuk tapakkan MALAYSIA Giveaway di persada dunia Contest di MAlaysia ni, macam tengah berkubur..

Seikhlasnya, kalau saya ada duit lebih nak je saya upahkan sesiapa update di sini, saya sendiri pun sayang nak tinggalkan tapak ini. di sinilah di mana kebanyakkan duit saya dapat jana melalui blogging..

Dikala ini, saya tak dapat membahagikan masa saya dengan baik. Jadi jika ada sesiapa yang sudi untuk menjadi admin untuk laman web ini, atau ape-ape cadangan blog ini tidak terkubur semasa ketiadaan saya, besar hati saya terima cadangan semua...

Disamping itu, jika ada sesiapa yang berminat untuk membuka bisnes dengan model di bawah RM100, atau beli barang untuk diri sendiri.. di bawah rangkaian syarikat terbesar di dunia, di bawah papan utama saham di Malaysia.. Product range, dari supplement yang sangat terkenal di dunia, jenama make up yang terkenal juga di seluruh dunia, product detergent yang sudah dibuktikan berkesan, dan bermacam-macam lagi.. boleh hubungi saya .. No risk in this business, dan tak de head hunting.. it just like u run a shop...


maaf, atas polisi company tersebut yang tak membenarkan online advertisement, nama syarikat terpaksa dirahsiakan.. :) BUT.. seriously it is a BIG company, the HQ is in PJ.. 

interested, boleh contact I - mummymer@gmail.com







  

7 comments on "Seutus ucapan.."

miey anna on 26 April 2011 at 15:16 said...

waa..baru nak promote conntest kat sini..aci kan?? hehe

http://akemiey.blogspot.com/2011/04/1st-ga-from-hanakimiey-jom-join.html

NALAYSIA Giveaway @ Mira said...

nak tak, i bagi admin kejap, untuk u update ape u nak, lepas tu once dah update, i remove back.. ok tak? u nak jadi the first one? heheeh

MALAYSIA Giveaway said...

eje MALAYSIA pun salah :p

Mama Balqis BPB on 26 April 2011 at 21:47 said...

syg la kalu terkubur...blog ni dah jadi rujukan penggemar contest...

Wansteddy Tales on 27 April 2011 at 01:19 said...

Teruskan saja MIra. walaupun xde updtae contest baru. pengunjung tetap setia dtg sbb penganjur contest masih tnglkn link contest di shoutmix. cdgn wan, mira letak kotak chat box di kedudukan yg lebih menyerlah buat sementara Mira xaktif ni. memudahkan pembaca tgk update contest dgn lebih cepat dan mudah :) semoga blog ini terus sukses dan bertemu dgn admin yg sesuai. klu wan xbz, gigih nk bantu jd admin FOC. tp... kerja wan menuntut masa yg lebih bnyk dr yg sepatutnya huhu

Pupel Liyana on 27 April 2011 at 14:09 said...

saya rasa jangan kuburkan blog ni plz. saya selalu rujuk mana2 contest dan giveaway disini. mungkin ini cuma tapak perantara tapi sumbangannya amat besar.

mis twit on 8 May 2011 at 13:07 said...

saye rase mcm berminat lak nak jadi admin. :)

Care to share??

Followers

Visitors

Affiliates!!

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!
 

MALAYSIA Giveaway - All about contest and giveaway from MALAYSIAN bloggers Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal